شماره4

معرفی مجله علمی- پژوهشی پژوهش های سیاست اسلامی
اهداف 1. معرفی و نقد اندیشه های موجود در حوزۀ سیاست اسلامی ، گفتمان‌‌سازی و اندیشه ورزی در این حوزه، به منظور شناخت دقیق‌تر و اصلاح رفتار و بینش سیاسی 2. توصیف،تحلیل و تولید اندیشه و علم در حوزۀ سیاست اسلامی، برای پرهیز از اندیشه ها و گفتمان‌های غربی و روی‌آوری به گفتمان‌سازی بومی و اسلامی 3. ارائه نظریه یا روش جدید در پاسخ به مسائل حوزه علوم سیاسی با هدف تأمین و بسط بنیادهای تئوریک انقلاب اسلامی 4. در حوزه دانش سیاسی تولید دانش بومی و اسلامی و دستیابی به استقلال علمی به منظور رفع دغدغه‌های عالمانۀ امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری 5. زمینه‌سازی برای دفاع علمی و پاسداری هوشمندانه از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن، از طریق ایجاد زیربناهای فکری و پشتوانه‌های علمی رویکردها برای تحقق اهداف پیش گفته فصلنامه پژوهش های سیاست اسلامی مقالاتی را منتشر می کند که دارای ویژگی های زیر باشد: 1. دو عرصه سیاست و اسلام را توأم دربرگیرد. 2. جهت گیری تحلیلی و انتقادی داشته باشد. 3. بنیادی،توسعه ای یا کاربردی باشد. 4.در عرصه اندیشه ایی و اندیشه های جدید باشد. هیأت تحریریه دکتر ابراهیم برزگر استاد دانشگاه علامه طباطبایی دکتر سیدجلال دهقانی فیروزآبادی استاد دانشگاه علامه طباطبایی دکتر خیرالله پروین دانشیار دانشگاه تهران حجه الاسلام دکتر نجف لکزایی دانشیار دانشگاه باقرالعلوم(ع) حجه الاسلام دکتر سیدجمال الدین میرمحمدی استادیار پژوهشکده علوم اسلامی امام صادق(ع) دکتر اسحاق طاهری دانشیار پژوهشکده علوم اسلامی امام صادق(ع) دکتر مرتضی شیرودی استادیار پژوهشکده علوم اسلامی امام صادق(ع) مدیر مسئول حجه الاسلام دکتر سیدجمال الدین میرمحمدی استادیار پژوهشکده علوم اسلامی امام صادق(ع) سردبیر دکتر مرتضی شیرودی استادیار پژوهشکده علوم اسلامی امام صادق(ع)

۱۹۱۴ ترجمه جهانگیری

لورم ایپسوم یا طرح‌نما  به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود. طراح گرافیک از این متن به عنوان عنصری از ترکیب بندی برای پر کردن صفحه و ارایه اولیه شکل ظاهری و کلی طرح سفارش گرفته شده استفاده می نماید، تا از نظر گرافیکی نشانگر چگونگی نوع و اندازه فونت و ظاهر متن باشد. معمولا طراحان گرافیک برای صفحه‌آرایی، نخست از متن‌های آزمایشی و بی‌معنی استفاده می‌کنند تا صرفا به مشتری یا صاحب کار خود نشان دهند که صفحه طراحی یا صفحه بندی شده بعد از اینکه متن در آن قرار گیرد چگونه به نظر می‌رسد و قلم‌ها و اندازه‌بندی‌ها چگونه در نظر گرفته شده‌است. از آنجایی که طراحان عموما نویسنده متن نیستند و وظیفه رعایت حق تکثیر متون را ندارند و در همان حال کار آنها به نوعی وابسته به متن می‌باشد آنها با استفاده از محتویات ساختگی، صفحه گرافیکی خود را صفحه‌آرایی می‌کنند تا مرحله طراحی و صفحه‌بندی را به پایان برند.ورم ایپسوم یا طرح‌نما  به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود. طراح گرافیک از این متن به عنوان عنصری از ترکیب بندی برای پر کردن صفحه و ارایه اولیه شکل ظاهری و کلی طرح سفارش گرفته شده استفاده می نماید، تا از نظر گرافیکی نشانگر چگونگی نوع و اندازه فونت و ظاهر متن باشد. معمولا طراحان گرافیک برای صفحه‌آرایی، نخست از متن‌های آزمایشی و بی‌معنی استفاده می‌کنند

0 دیدگاه در “شماره۴”

اسفند ۱۳۹۴