برگزاری نشست علمی پروژه شناخت انقلاب اسلامی در پژوهشکده علوم سیاسی

IMG_7341

این نشست علمی در روز یکشنیه مورخه ۳۱/۰۲/۱۳۹۶ از ساعت ۹ الی ۱۲ با حضور جناب آقای دکتر رهدار ( عضو هیاُت علمی دانشگاه باقر العلوم و رئیس مؤسسه فتوح اندیشه ) و مسئولین و پژوهشگران پژوهشکده علوم سیاسی در سالن جلسات اندیشکده آینده پژوهی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) برگزار گردید.

پروژه شناخت انقلاب اسلامی از جمله برنامه های ابلاغی به پژوهشکده علوم سیاسی می باشد که در راستای تبیین اهداف راهبردی مقام معظم رهبری در زمینه شناساندن ماهیت انقلاب اسلامی می باشد که به موارد ذیل پرداخته می شود :

• وجوه تمایز و تشابه انقلاب اسلامی با سایر انقلاب ها
  • مبانی انقلاب اسلامی
  • آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی
  • شتاب بخشیدن به حرکت انقلاب اسلامی
  • تقاط قوت و ضعف و فرصتها و تهدید های حرکت انقلاب اسلامی
  • حفظ هویت انقلابی نظام جمهوری اسلامی
  • الزامات و اقتضایات حفظ هویت انقلابی نظام جمهوری اسلامی

در این دیدار جناب آقای دکتر رهدار(رئیس مؤسسه فتوح اندیشه) بیان داشت:

تاریخ انقلاب اسلامی با رویکرد فلسفه تاریخی قابل تبیین است . در این رویکرد زمان مهم نیست ، با مفهوم کلان تری با نام عصر، زمانه و دهر سروکار داریم و در این رویکرد مفاهیم عوض می شود و برای نخبگان باید رویکرد فلسفه تاریخی مد نظر باشد.

همچنین ایشان بیان داشتن : انقلاب اسلامی ، غایت سیاسی خود را در ترکیبی از اسلام سیاسی و اسلام مدنی می تواند پیش برد.

در پایان، هر یک از حاضرین نظرات خود را در زمینه طرح بیان کردند و مقرر شد این طرح با حضور اساتید دیگر بررسی شود.

0 دیدگاه در “برگزاری نشست علمی پروژه شناخت انقلاب اسلامی در پژوهشکده علوم سیاسی”

خرداد ۱۳۹۶
« اردیبهشت   مرداد »