نشست مسئولین و پژوهشگران پژوهشکده علوم سیاسی با رئیس دانشکده پلیس کوثر

به منظور ارتقای علمی طرح منظومه فکری- سیاسی مقام معظم رهبری، نشستی علمی با حضور سرکار خانم دکتر شایگان رئیس دانشکده پلیس کوثر و مسئولین و پژوهشگران پژوهشکده علوم سیاسی برگزار گردید.

در این دیدار ابتدا دکتر زمانی مسئول پژوهشکده علوم سیاسی  به معرفی پژوهشکده، آثار و مأموریت های آن پرداختند و همچنین در مورد طرح منظومه فکری سیاسی مقام معظم رهبری توضیحاتی ارائه نمودند. در ادامه سرکار خانم دکتر شایگان در رابطه با داشکده پلیس و همچنین طرح ها و پروژه های تحقیقاتی انجام شده در آن توضیحاتی ارائه کردند.

در پایان این جلسه مقرر گردید همکاری دو مجموعه در برگزاری کارگاه روش شناسی در پروژه های سیاسی بصورت مشترک انجام شود و کارگروهی برای ارتقای کیفیت و سرعت در انجام پروژه ها ایجاد شود و تفاهم نامه همکاری علمی بین دو مجموعه منعقد گردد.

0 دیدگاه در “نشست مسئولین و پژوهشگران پژوهشکده علوم سیاسی با رئیس دانشکده پلیس کوثر”

آذر ۱۳۹۶
« آبان   دی »