معرفی کتاب «امنیت و آزادی در حوزه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی»

عکس طرح جلد

کتاب  « امنیت و آزادی در حوزه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی » نوشته آقای علی اصغر نصیری می باشد. در مقدمه این کتاب آمده است :

امنیت و آزادی، دو خواسته و نیاز کلیدی در زندگی اجتماعی بشر به شمار می روند. تقدم امنیت بر آزادی ، تقدم آزادی بر امنیت و تعامل و تلازم امنیت و آزادی، سه وضعیت عمده در نسبت امنیت و آزادی می باشد. اهمیت و لزوم وجود توأم امنیت و آزادی در زندگی اجتماعی انسان، توجه به کیفیت مناسبات میان آن دو مقوله را در جامعه، ضروری می سازد. به طوریکه بی توجهی نسبت به ترسیم رابطه ای تعادلی و خالی از افراط و تفریط میان امنیت و آزادی، استبداد(تقدم امنیت بر آزادی) و یا هرج و مرج(تقدم آزادی بر امنیت) و در سطح کلان، عدم تعادل شهروندان را در جامعه رقم خواهد زد.

این کتاب از چهار فصل تشکیل شده است :

فصل اول : با عنوان «مفهوم شناسی» از دو گفتار آزادی در اندیشه اسلامی  و امنیت در اندیشه اسلامی تشکیل شده است.

فصل دوم : با عنوان «امنیت و آزادی در حوزه سیاسی» از دو گفتار مبانی قرآنی و روایی نسبت امنیت سیاسی و آزادی سیاسی، و نسبت امنیت سیاسی و آزادی سیاسی از دیدگاه اندیشمندان اسلامی تشکیل شده است.

فصل سوم : با عنوان امنیت و آزادی در حوزه فرهنگی از دو گفتار مبانی قرآنی و روایی نسبت امنیت فرهنگی و آزادی فرهنگی، و نسبت امنیت فرهنگی و آزادی فرهنگی از دیدگاه اندیشمندان اسلامی تشکیل شده است.

فصل چهارم : با عنوان امنیت و آزادی در حوزه اقتصادی از دو گفتار مبانی قرآنی و روایی نسبت امنیت اقتصادی و آزادی اقتصادی، و نسبت امنیت اقتصادی و آزادی اقتصادی از دیدگاه اندیشمندان اسلامی تشکیل شده است.

برای تهیه این کتاب با انتشارات زمزم هدایت به آدرس: قم، خیابان شهید فاطمی(دور شهر)، نبش کوچه سوم، پلاک ۸۱، نمایشگاه و فروشگاه کتاب انتشارات زمزم هدایت مراجعه نمایید یا با شماره ۰۲۵۷۷۳۰۷۳۵  و ۰۹۱۰۲۰۴۲۰۷۱ تماس حاصل فرمایید.

0 دیدگاه در “معرفی کتاب «امنیت و آزادی در حوزه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی»”

دی ۱۳۹۶
« آذر   بهمن »